Tıbbi Danışmanlık

Tıbbi Danışmanlık

Sitemizde yer alan başvuru formu ile rapor, epikriz, film gibi dosyalarınızı health@alibabatour.com adresimize göndermeniz durumunda dosyalarınız doktorlarımız tarafından incelenip değerlendirilmektedir.
Ekibimiz, şikayet ve beklentilerinize göre size en iyi ve en doğru hizmeti vermek için alanında uzman ve alanında uzman hekimleri tercih etmektedir. Tercih ettiğiniz hekim ile ön görüşme yaparak tedavi süreciniz hakkında sizi bilgilendirirler.

Tedavi süreci hakkında bilgi almak ücretsizdir.

Türkiye'de tedavi olmaya karar verdiğiniz andan itibaren tedaviniz öncesi ve sonrası tüm hazırlıklar ekibimiz tarafından organize edilmektedir.
En uygun varış saati belirlenir, otel rezervasyonu yapılır ve belirlenen saatte ekibimiz tarafından havaalanında karşılanırsınız.
Sağlık Hizmetleri Türkiye Ekibi tarafından sizin için bir sağlık görevlisi görevlendirilir. Asistanlarımız sizi tedavi edecek ekiple görüşmelerinizi sağlar, soru ve sorunlarınıza çözüm sunar.

Türkiye'de tıp asistanı ile geçen tedavi sürecinin özeti aşağıda listelenmiştir:

·  Türkiye'de kullanabileceğiniz bir cep telefonu, kaldığınız otel ve bölge hakkında bilgilendirici broşür verilmektedir.
·  Havaalanı ve otel transferlerinde size eşlik edilecektir.
·  Tercih ettiğiniz hekim ile randevularınız düzenlenir.
·  Hastane ve klinik kayıtlarınızda size eşlik edilecektir.
·  Sizi tedavi edecek sağlık ekibi ile görüşmeniz ve diyaloğunuz sağlanır.
·  İsterseniz refakatçi hizmeti sunulmaktadır.
·  Dilerseniz tedavi öncesi veya sonrası çeşitli aktiviteler ve kültür turları düzenlenmektedir.
·  Tedavi sonrası havalimanına ulaşımınız sağlanır.