Öğretmenlerimize özel indirim imkanı

Öğretmenlerimize özel indirim imkanı

Öğretmenlerimize özel indirim imkanı

Alibaba Tour’dan öğretmenlerimize özel indirim kampanyası başlıyor.
Bizleri hayata hazırlayan, geleceğimizi aydınlatan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yurt içinde turlarda %10, yurt dışı turlarda geçerli %5 indirim imkanıyla kutluyoruz.
Öğretmenler Günü’ne özel Alibaba Tour’da geçerli indirim imkanları 24-25 Kasım tarihlerinde satın alınacak turlarda geçerli olacak.
Öğretmenlerimiz www.alibabatour.com web sitesinde yurt içi ve yurt dışı turlarımızdan dilediği turu seçebilsin, gönüllerince gezsin diye başlatılan kampanyada Alibaba Tour’un tüm yıl boyunca düzenleyeceği turlardan faydalanılabilecek.

Öğretmenlerimize yurt içinde %10 indirim

Alibaba Tour’un 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırladığı Öğretmenler Günü indirim kampanyasında öğretmenlerin yurt içinde tercih edeceği günübirlik, hafta sonu ve kültür turlarında geçerli %10 indirim imkanı sunuluyor.
Alibaba Tour’un son zamanların en çok tercih edilen Doğu Ekspresi ile yapacağı Yılbaşı Özel Kars turunda da geçerli olacak.

Öğretmenlerimize yurt dışında %5 indirim

Öğretmenlerimiz daha fazla gezebilsin diye başlatılan indirim kampanyası yurt dışı turlarında da geçerli. 2019’un resmi tatillerinde ya da hafta sonu tatillerinde yeni ülke ve şehirler keşfetmek isteyen öğretmenlerimiz Alibaba Tour’un yurt dışı turlarında geçerli %5 indirim imkanından faydalanabilecek.
Alibaba Tour’un Öğretmenler Günü’ne özel indirim kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 246 48 48’i arayabilirsiniz.
Alibaba Tour Ailesi olarak tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarız. 
 

250