Ramazan Bayramı Yurt Dışı Turları 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla!

Ramazan Bayramı Yurt Dışı Turları 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla!

Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili için sevdiklerinizle birlikte yurt dışına gitmeye ne dersiniz? Alibaba Tour’da Ramazan Bayramı yurt dışı turları 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.
Yeni yerler görmek, yeni yerler keşfetmek isterseniz; Ramazan Bayramı yurt dışı turlarımızdan kendinize en uygun turu seçebilirsiniz.
Alibaba Tour Ramazan Bayramı yurt dışı turlarında Yunanistan’dan Romanya’ya, Viyana’dan Budapeşte’ye kadar onlarca bayram turunu bulabilirsiniz.

Ramazan Bayramı Elegant Avrupa Turu 

Zaman sınırlamanız yoksa Ramazan Bayramı tatilinde Elegant Avrupa Turu yapabilirsiniz. Türk Hava Yolları ile 7 gece 8 günlük tur yalnızca 649 Euro!
Tur programı ve ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://www.alibabatour.com/tur-detay/ramazan-bayraminda-elegant-avrupa-turu-thy-ile-cenevre-gidiszurih-donus/1-2911-9990

Ramazan Bayramı Paris Disneyland Turu 

Alibaba Tour’dan bir başka Ramazan Bayramı turu Paris’e. Siz de çocuklarınızla Disneyland’ta eğlenmek, dolu dolu bir bayram tatili geçirmek isterseniz; 4 gece 5 günlük Ramazan Bayramı Paris Disneyland turu 699 Euro!
Pegasus Havayolları ile keyifli bir yolculuğa çıkmak isterseniz; Alibaba Tour Ramazan Bayramı Paris Disneyland turunun detayına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.alibabatour.com/tur-detay/ramazan-bayrami-paris-disneyland-turu-pegasus-havayollari-ile/1-2919-9996
Balkan turu yapmayı isteyip hep erteleyenlerdenseniz; bu bayram tatilinde Balkan turu yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ramazan Bayramı Büyük Balkan Turu

Alibaba Tour Ramazan Bayramı Büyük Balkan Turu ile 7 gece 8 gün 4 yıldızlı otelde konaklayarak keyifli bir bayram tatili geçirebilirsiniz.
Yunanistan - Makedonya – Arnavutluk – Karadağ Hırvatistan – Bosna Hersek – Sırbistan ve Bulgaristan’ı gezerek dopdolu bir bayram tatili yaşamak bir tık uzağınızda.
Ramazan Bayramı Büyük Balkan turu 359 Euro imkanıyla Alibaba Tour’da sizleri bekliyor.
Büyük Balkan turumuz hakkında ayrıntılı bilgi almak için; https://www.alibabatour.com/tur-detay/ramazan-bayrami-buyuk-balkan-turu-kavala-gidisplovdiv-donus/1-657-4718

Ramazan Bayramı Büyük Transilvanya Romanya Bulgaristan Turu

Ramazan Bayramı turlarımızdan biri de Büyük Transilvanya Romanya Bulgaristan Turu.
Tarihi yerleri görmeyi seven, yeni yerler keşfetmek isterseniz bu tur tam da size göre.
6 gece 8 günlük Büyük Transilvanya Romanya Bulgaristan turunda Veliko Tarnavo - Rusçuk – Bükreş - Sinaia - Bran - Braşov - Sighişoara - Targu Mureş - Cluj Napoca - Turda - Sibiu - Hunedoara - Sebeş - Köstence - Mangalya - Balchik - Varna - Nessebar ve Burgas’ı görebileceksiniz.
Ramazan Bayramı özel Büyük Transilvanya Romanya Bulgaristan turu 299 Euro imkanıyla sizleri bekliyor.
Turumuz hakkında ayrıntılı bilgi; https://www.alibabatour.com/tur-detay/ramazan-bayrami--buyuk-transilvanya-romanya-bulgaristan-turu--veliko-tarnavo-gidisburgas-donus/1-1853-8778

99 Euro'ya Yunanistan'a 

Alibaba Tour’da 1 gece konaklamalı  Selanik Kavala Kalambaka (Meteora), Selanik Halkidiki Thassos Kavala ve Yunanistan Selanik Kavala Thassos Adası turu yalnızca 99 Euro!
Alibaba Tour ile Ramazan Bayramı tatilini hiç görmediğiniz bir ülkede geçirebilir, sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
Alibaba Tour’un birbirinden güzel Ramazan Bayramı yurt dışı turlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.alibabatour.com/tur/yurt-disi--temali-turlar/ramazan-bayrami-turlari
Alibaba Tour hakkında yeniliklerden an ve an haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!
Facebook: https://www.facebook.com/alibabatourcom
Instagram: https://www.instagram.com/alibabatourcom
Twitter:       https://twitter.com/Alibabaturizm
 

250