Alibaba Tour’dan Bavulumda Bebek Var etkinliğine destek

Alibaba Tour’dan Bavulumda Bebek Var etkinliğine destek

Alibaba Tour’dan Bavulumda Bebek Var etkinliğine destek

Babies and Shop’un Bavulumda Bebek Var organizasyonu, Alibaba Tour sponsorluğunda Crowne Plaza Harbiye’de düzenlendi. 
Bebek Alışveriş Koçu Bebek ve Çocuk Ürünleri Uzmanı Gizem Kösoğlu Yılmaz, etkinliğe katılan birbirinden değerli anneleri, bebekle seyahat konusunda bilgilendirdi. 
Bavulumda Bebek Var etkinliğinde Carter’s, 99 Bebek Bakım, Babs and Grace, Britax Romer, Tamam Anne ve My Cey gibi markalar yer aldı. 
Anne, bebek ve çocuk sektöründe Türkiye'nin lider firmalarıyla çalışan Gizem Kösoğlu Yılmaz, annelik tecrübelerini anne adayları ve henüz yeni anne olan taze annelerle paylaştı. 
Hamile annelere kendi yaşam tarzlarına uygun doğru ürünleri ve markaları seçmeleri konusunda destek olmak için 2,5 yıl önce Babies And Shop’u kuran Gizem hanım, birlikte çalıştığı çözüm ortağı markalar ile bebekleri için hazırlanan ailelerin tüm hazırlık süreçlerine özel indirimler ve özel paketler hazırlayarak ayrıcalık ve kolaylık sağlıyor. 
Bebek bakım ürünlerinden tekstil ürünlerine, oto koltuğundan oyuncaklara kadar merak edilen birçok konuda annelere bilgiler veren Gizem hanım, bebekle seyahate çıkmadan yapılması gerekenleri de Bavulumda Bebek Var etkinliğinde açıkladı. 
Bebekle seyahate çıkmadan önce doğru ürün, doğru marka ve doğru seyahat planlaması yapmalarının önemini aktaran Gizem Kösoğlu Yılmaz, annelerden gelen soruları da cevaplandırdı. 
Bebekle tatile çıkmadan önce yapılması gereken ve alınması gereken ürünler hakkında ayrıntılı bilgiye Gizem Kösoğlu Yılmaz’ın web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz. 
Web Sitesi: https://www.babiesandshop.com
Instagram: https://www.instagram.com/babiesandshop
Alibaba Tour olarak Babies and Shop’un Bavulumda Bebek Var organizasyona sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir başka organizasyonda görüşmek dileğiyle…

250