Ayvalık Cunda Bozcaada Hepsi Bir Arada

Ayvalık Cunda Bozcaada Hepsi Bir Arada

Ayvalık Cunda Bozcaada Turu 249 TL

Hafta sonu tatilinizde eve bağlı kalmayın; gelin birlikte nefis güzellikteki Kuzey Ege’nin tadını çıkaralım.
Ayvalık, Cunda Adası ve Bozcaada turumuz ile dopdolu bir hafta sonu tatili geçirmeye hazır mısınız?
Hafta sonlarını değerlendirmek isterseniz; 1 gece otel konaklamalı Ayvalık, Cunda Adası ve Bozcaada turumuz tam da size göre.

Ülkemizin en güzel yerlerini birlikte gezmeye, renkli sokaklarını birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

Alibaba Tour, son zamanların en çok tercih edilen hafta sonu turları arasında en fazla beğenilen Ayvalık, Cunda Adası ve Bozcaada turu ile sevdiklerinizle harika bir hafta sonu tatili geçirebilirsiniz.
2 gece 3 gün, 1 gece otel konaklamalı Ayvalık, Cunda Adası ve Bozcaada turumuz yalnızca 249 TL imkanıyla sizleri bekliyor. Her Cuma akşamı hareketli turumuz Ekim ayına kadar devam edecek.
Ayvalık, Cunda Adası ve Bozcaada turumuzun detayları şu şekilde;
Ayvalık, Cunda Adası ve Bozcaada turumuz Cuma akşamı İstanbul’dan hareket ediyor. Sabah erken saatlerde yol güzergahında bulunan bir yerde ekstra olarak köy kahvaltısı yapıyoruz. Turun ilk durağı ise Ayvalık merkez.
Kapıları, kapı tokmakları, pencereleri, tahta ve taş işçiliği ile görülmeye değer Ayvalık evlerini görerek çarşısında gezme fırsatı buluyorsunuz. Daha sonra rehberimizin anlatımları eşliğinde Cunda Adası, Şeytan Sofrası, Cennet Tepesi, Çınarlı Camisi, (Eski Aghia Yorgi Kilisesi), Taksiyarhis Kilisesi göreceğiniz yerler arasında.  
Gezinin ardından ekstra olarak öğle yemeği molası veriliyor. Cunda Adası’nın meşhur lokantalarında Papalina’da deniz mahsulleri, mezeleri ve zeytinyağlı ot yemekleri ile ege lezzetlerinin tadına varacaksınız. Yemeğin hemen ardından Şeytan Sofrası’na doğru hareket ediyoruz.
Çam ormanları ile kaplı Ayvalık adalarına hakim yüksek bir tepe olan Şeytan Sofrası’ndan manzarayı seyrediyor ve birbirinden güzel kareler yakaladıktan sonra konaklayacağımız otele doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeğimiz ise otelde.
*İlk günkü sabah kahvaltısı ücrete dahil değildir.
Turun ikinci gününde ise rotamız Bozcaada – Bozcaada Kalesi – Alaybey Mahallesi – Rum Mahallesi
Otelde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında valizlerimizle birlikte otelden ayrılıyoruz. Bozcaada’ya hareket etmek üzere Geyikli İskelesi’ne varıyoruz. Bozcaada feribotunu beklerken sahilde çay-kahve keyfi yapıyoruz. Daha sonra feribota binerek yarım saat süren yolculuk sonrasında Bozcaada’ya varıyoruz. Buradaki ilk durağımız tüm ihtişamıyla bizi karşılayan ve Cenevizliler tarafından yaptırıldığı bilinen Bozcaada Kalesi.
Panaromik olarak Bozcaada Kalesi’ni görüp rehberimizin yapacağı anlatımların ardından müthiş manzaranın fotoğraflarını çekiyoruz.
Bozcaada Kalesi gezisi sonrası Rum Mahallesi (Cumhuriyet Mahallesi) ve eski Türk Mahallesi (Alaybey Mahallesi) gezeceğimiz yerler arasında. Günümüzde hala dokusunu kaybetmemiş olan eski sokaklarda gezintimize devam ediyoruz.
Geziden sonra öğle yemeği molası veriyoruz. Yemeğin ardından verilecek serbest zamanda dileyen misafirlerimiz Bozcaada’nın en güzel plajı olan Ayazma Plajı’nda yüzerek değerlendirebilir veya Rüzgar güllerini yakından görebilirler.
Dileyenler ise adada yaşayan köylü kadınların yaptığı meşhur domates reçeli ve şarap alışverişi yapabilir. Serbest zamanın sona ermesinin ardından rehberimizin belirleyeceği saatte feribot ile Bozcaada’dan ayrılıyoruz.
Çanakkale, Tekirdağ, Keşan güzergahı üzerinden İstanbul’a doğru yola çıkıyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul’a varıyor ve bir başka Alibaba Tour organizasyonunda tekrar görüşmek üzere siz sayın misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyoruz.
Siz de Ayvalık Cunda Bozcaada turuna katılmak isterseniz; turumuz hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.alibabatour.com/ tur-detay / ayvalık-cunda- bozcaada-turu-1-gece / 26-1319- 32373
 

250