Alibaba Ramazan Bayramı'nda Likya’da

Alibaba Ramazan Bayramı'nda Likya’da

Haydi Ramazan Bayramı tatilinde Likya’ya!

Ramazan ayının başlamasıyla Ramazan Bayramı tatili planları yapanların sayısı da artıyor. Bu yıl bayram tatilinin hafta sonuna gelmesiyle yalnızca 4 gün olan Ramazan Bayramı tatilinde Likya turu yapmaya düşünür müsünüz?
Hem deniz tatili yapmak hem de yeni yerler keşfetmek isterseniz; Alibaba Tour’da 2 ve 3 gece konaklamalı 2 ayrı Likya turu programı bulunuyor.
Gençler ve deniz tatili isteyenlerin en çok tercih ettiği turların başında gelen Likya turları ile tatilinizin her anını değerlendirebilirsiniz.

Likya Turu

Alibaba Tour, Ramazan Bayramı’na özel iki farklı Likya turu hazırladı. 13 Haziran veya 14 Haziran hareketli Likya turlarından birini seçebilirsiniz.
2 gece konaklamalı Likya turunun ilk durağı Akyaka. Azmak Nehri’nde tekne turu yaptıktan sonra masmavi güzelliğe sahip Gökova tekne turu ile ilk gün tamamlanıyor.
İkinci gün kahvaltının ardından 12 Adalar mavi yolculuğuna katılmak için Göcek’e doğru yola çıkılıyor. Tüm Gün 12 Adalar tekne turunda birbirinden güzel koylarda yüzerek vakit geçiriliyor.
Üçüncü gün ise eski bir Rum köyü olan Kayaköy’ü gezerek güne başlanıyor. Ardından Belcekız ve Ölüdeniz’e verilen yüzme molası sonrası Dalyan’a hareket ediliyor. Hemen ardından Caretta Caretta’lara ev sahipliği yapan İztuzu Plajı’nda yüzme molası verildikten sonra kanal tekneleri ile Dalyan’a geçiliyor ve sonrasında dönüş yolculuğu başlıyor.
Siz de 3 gece 4 gün, 2 gece otel konaklamalı Likya turuna katılarak Ramazan Bayramı tatilinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.
Alibaba Tour Likya Turu 629 TL imkanıyla sizleri bekliyor.
Ayrıntılı bilgi: https://www.alibabatour.com/tur-detay/ramazan-bayraminda-likya-fethiye-turu-2-gece-konaklamali/1-2942-13656

Gizemli Likya Turu

3 gece konaklamalı Gizemli Likya Turu ise 13 Haziran hareketli. 4 gece 5 günlük ve 3 gece otel konaklamalı Gizemli Likya turu ile Likya turunun harici Kaş bölgesini görebiliyorsunuz.
Dalyan’dan başlayan Gizemli Likya turu, Dalyan kanal tekneleri ile gidilen İztuzu Plajı’nda devam ediyor. Sonrasında Belcekız – Ölüdeniz’de verilen yüzme molasının ardından ilk gün tamamlanıyor.
İkinci günün ilk durağı Kaputaş Plajı oluyor. Dünyanın en seksi plajı seçilen Kaputaş Plajı’nı fotoğrafladıktan sonra Kaş’a doğru hareketleniyorsunuz. Burada Kekova tekne turuna katılarak Başta Kekova Adası, Tersane Koyu, Batık Liman, Simena Kalesi, Hamidiye Koyu ve Burç Koyu gibi yerleri görme fırsatı yakalıyorsunuz. İkinci günün akşamında arzu eden misafirler ekstra olarak düzenlenen Fethiye gecesi organizasyonuna katılabiliyor.
Üçüncü gün serbest zaman günü. Dileyen misafirler Jeep Safari turuna katılabilir, dileyenler de tüm gün süren 12 Adalar tekne turuna.  Ya da isterseniz bireysel olarak Fethiye’yi gezebilir, ya da otelde dinlenebilirsiniz.
Turun dördüncü ve son günü Aşıklar Yolu’na doğru yola çıkılıyor. Burada verilecek fotoğraf molasının ardından istikamet Akyaka. Azmak çayı üzerinden yapılan tekne turunun ardından Gökova tekne turuna geçiyor ve tüm gün sürecek mavi yolculuğun tadını çıkarıyorsunuz.
Gizemli Likya turunun dönüş yolunda ise eski Rum evleri ve meyve şaraplarıyla ünlü Şirince’yi görebilirsiniz.
Gizemli Likya turuna katılmak isterseniz; Alibaba Tour’da yalnızca 669 TL!
https://www.alibabatour.com/tur-detay/ramazan-bayrami-gizemli-likya-fethiye-turu-3-gece-otel-konaklamali/1-2949-15995
Her anı dopdolu Likya turlarına katılarak, sevdiklerinizle keyifli bir bayram tatili geçirebilirsiniz.
Alibaba Tour’un Ramazan Bayramı için özel olarak hazırladığı diğer kültür turlarına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız!
https://www.alibabatour.com/tur/temalara-gore-yurt-ici-turlar/ramazan-bayrami-turlari
 

250